BEZZERA VICTORIA

Absolutna nowość na rynku! Najbardziej zaawansowany technologicznie model ekspresów Bezzera. Spełnia wymagania ciągłej ewolucji światowego przemysłu kawowego. System trzech bojlerów pozwala na dokładne zaprogramowanie temperatury zaparzania,a system profili zaparzania pozwala na programowanie dowolnych profili ciśnieniowych.
Masz pytanie, chcesz uzyskać szczegóły dotyczące zamówienia lub jakąkolwiek inną informację?

VICTORIA BIANCA

VICTORIA NERA

VICTORIA ROSSA

VICTORIA BIANCA

VICTORIA NERA

victoria rossa

Główne cechy:

WYTRZYMAŁA TECHNOLOGIA MULTIBOILEROWA

System Ekspresu VICTORIA spełnia wymagania światowej ewolucji przemysłu kawowego. System potrójnego bojlera pozwala na dokładne zaprogramowanie temperatury, a system profili parzenia pozwala na zaprogramowanie własnych profili ciśnienia, aby uzyskać to, co najlepsze z pojedynczych rodzajów kaw i wyrafinowanych mieszanek z całego świata.

MULTI – BOILER SYSTEM

Najwyższa wydajność ekspresu w odpowiednim momencie: system Victoria jest wyposażony w 3 niezależne bojlery z dedykowanym włącznikiem – lewy bojler pary, prawy bojler pary i bojler gorącej wody. Dodatkowo każda grupa ma własny bojler zaparzania, więc w razie potrzeby można wyłączyć połowę ekspresu. Specjalny program umożliwia połączenie ze sobą dwóch bojlerów pary, aby uzyskać odpowiednią dla danej chwili wydajność.

PROGRAMOWANIE WYŚWIETLACZA TFT

Programowanie odbywa się za pomocą najnowocześniejszych ekranów dotykowych. Dzięki dedykowanemu interfejsowi użytkownika umożliwiają one łatwe dobieranie parametrów maszyny, przy użyciu wstępnie ustawionych profili lub preferencji własnych.

OPATENTOWANY SYSTEM PROFILI ZAPARZANIA

Układ hydrauliczny z podwójnym bojlerem jest sterowany przez dozowanie wolumetryczne, które pozwala ustawić profile ciśnienia od 3 do 11 barów, aby zmaksymalizować doznania z ekstrakcji kawy dla poszczególnych mieszanek.
Dzięki opatentowanemu profilowi ​​ciśnieniowemu BEZZERA można parzyć kawę kropelkowo i przygotowywać napary z ziół, z dedykowanymi programami niskiego ciśnienia.

AUTOMATYCZNA REGENERACJA WODY

W celu utrzymania pod kontrolą pH i jakości wody, urządzenie zostało wyposażone system automatycznej regeneracji kotłów wody i pary, co pozwala zaplanować codzienny recykling. Program o wyznaczonej porze wymienia wodę na świeżą.

ZAAWANSOWANA KONTROLA TEMPERATURY KAWY

Nowy system kontroli temperatury ekstrakcji kawy za pomocą termostatu PID pozwala na dokładne zaprogramowanie temperatury kawy w filiżance. Dzięki stabilności termicznej obwodu hydraulicznego zapewnione jest wyostrzenie aromatów każdego rodzaju kawy.

KONTAKT 

Masz pytanie, chcesz uzyskać szczegóły dotyczące zamówienia lub jakąkolwiek inną informację?

Udzielimy odpowiedzi na każde pytanie w możliwie jak najkrótszym terminie. Skontaktuj się z nami mailowo lub telefonicznie.

Ta strona używa ciasteczek. Więcej informacji

Ciasteczko (formalnie HTTP Cookie, w skrócie ang. cookie, tłumaczone czasem jako plik cookie) – mały fragment tekstu, który serwis internetowy wysyła do przeglądarki i który przeglądarka wysyła z powrotem przy następnych wejściach na witrynę. Używane jest głównie do utrzymywania sesji np. poprzez wygenerowanie i odesłanie tymczasowego identyfikatora po logowaniu. Może być jednak wykorzystywane szerzej poprzez zapamiętanie dowolnych danych, które można zakodować jako ciąg znaków. Dzięki temu użytkownik nie musi wpisywać tych samych informacji za każdym razem, gdy powróci na tę stronę lub przejdzie z jednej strony na inną. Źródło: wikipedia.org Więcej informacji: http://pl.wikipedia.org/wiki/HTTP_cookie

Zamknij okno.