CARIMALI OPTIMA SOFT PLUS
Masz pytanie, chcesz uzyskać szczegóły dotyczące zamówienia lub jakąkolwiek inną informację?
CARIMALI OPTIMA SOFT PLUS
Główne cechy ekspresu CARIMALI OPTIMA SOFT PLUS:
- Serwuje wszystkie dostępne napoje kawowe na bazie świeżo mielonego ziarna, świeżego mleka lub mleka w proszku i czekolady.
- Technologia MTT (Milk Tuning Technology) – unikalna pompa, która wykorzystując świeże, zimne mleko, wydaje każdy rodzaj mleka – ciepłe lub zimne, z możliwością uzyskania pożądanej pianki mlecznej.
- Posiada 30 możliwości produktowych, w tym gorąca woda i para.
- Kolor biały lub czarny.
- Urządzenie na stałe podłączone do sieci wodnej.
- Automatyczny program płuczący i czyszczący.
- Proximity sensor– umożliwiający przejście w tryb oszczędzania energii.
- Cup sensor – sensor wyczuwający obecność i wielkość kubka/filiżanki, pozwala uniknąć wydania dużego napoju do małego naczynia.
- Zalecana dzienna wydajność: 300 – 400 filiżanek.
- Wyposażenie dodatkowe: lodówka na mleko, podgrzewacz do filiżanek.
- Opcjonalnie: dostawiany, zintegrowany moduł do gorącej czekolady. Czekolada oraz inne napoje na niej bazujące są wydawane z głównej wylewki ekspresu.
- Pojemność pojemnika na czekoladę w module: 2,0 kg.
- Wydajność:
- Espresso: 240 filiżanek na godzinę
- Cappuccino: 200 filiżanek na godzinę
- Gorąca czekolada: 120 filiżanek na godzinę
- Wrzątek: 60 L na godzinę
SPECYFIKACJA CARIMALI OPTIMA SOFT PLUS
SZEROKOŚĆ | mm | 324 |
GŁĘBOKOŚĆ | mm | 560 |
WYSOKOŚĆ | mm | 814 |
WAGA NETTO | KG | 56 |
POJEMNOŚĆ ZBIORNIKA NA ZIARNO | KG | 1,3 |
WYSOKOŚĆ WYLEWKI | mm | 94 – 194 |
Lodówka
SZEROKOŚĆ | mm | 215 |
GŁĘBOKOŚĆ | mm | 426 |
WYSOKOŚĆ | mm | 624 |
Podgrzewacz do filiżanek
SZEROKOŚĆ | mm | 215 |
GŁĘBOKOŚĆ | mm | 387 |
WYSOKOŚĆ | mm | 624 |
Moduł do czekolady
SZEROKOŚĆ | mm | 144 |
GŁĘBOKOŚĆ | mm | 423 |
WYSOKOŚĆ | mm | 814 |
KONTAKT
Masz pytanie, chcesz uzyskać szczegóły dotyczące zamówienia lub jakąkolwiek inną informację?
Udzielimy odpowiedzi na każde pytanie w możliwie jak najkrótszym terminie. Skontaktuj się z nami mailowo lub telefonicznie.